Het team

Wie is One Value?

One Value gelooft in de kracht van elke organisatie. Maar hoe benut je die?

Iedereen binnen jouw bedrijf werkt hier elke dag keihard voor. Het is dan wel belangrijk dat iedereen binnen de organisatie toekomt aan de (dagelijkse)werkzaamheden waar ze goed in zijn en die waarde toevoegen, zonder vertragingen door slechtwerkende systemen of inefficiënte processen.

Wij helpen je bij het optimaliseren van deze systemen en processen, zodat de mensen binnen jouw organisatie zich kunnen concentreren op de core business, en jij klaar bent voor de toekomst.

Wij zijn One Value. Let’s work together.

Managing Partner

René Kosterman

Ik ben René Kosterman en ik ben één van de oprichters van One Value. Samen met het One Value team bouw ik aan de groei van onze opdrachtgevers én aan de groei van onze eigen organisatie. We doen dit o.a. door het optimaliseren, digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen en alles wat hier verder bij komt kijken.

Mijn expertise is het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld door het inzetten van de juiste ERP-systemen of het bouwen van slimme koppelingen. Onze opdrachtgevers komen uit verschillende branches en dat houdt het werk uitdagend: de ene dag zit je bij een projectorganisatie en de andere dag sta je op een productielocatie. Het is fantastisch om te zien hoe onze opdrachtgevers en ons team zich door de jaren heen ontwikkelen. Samen groeien is mijn motto!

Gelukkig is er ook nog wat vrije tijd waarin ik het heerlijk vind om met onze hond een stuk te wandelen, lekker van de tuin te genieten of te klussen in ons huis.

Business Consultant

Jesse van Dijk

Ik ben Jesse van Dijk en ik werk sinds 2021 bij One Value. Het leuke aan mijn werk is dat het veel afwisseling biedt. Zo houd ik me bij verschillende klanten bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en projectmanagement.

Mijn expertise is het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het uitdagende van mijn werk is het begeleiden van complexe optimalisatieprojecten, waaraan meerdere stakeholders een bijdrage leveren. Elke keer weer blijft het prachtig om de verbinder te kunnen en mogen zijn tussen alle partijen, en het doel centraal te houden.

Natuurlijk ben ik niet altijd aan het werk. Sinds een jaar ben ik trotste vader van een dochter, waar ik gelukkig veel leuke dingen mee kan doen. Daarnaast ben ik een enorm fanatieke sporter en doe veel aan CrossFit, zwemmen en hardlopen. Om mezelf wakker te houden in dit drukke schema heb ik al vanaf jonge leeftijd een heel handige passie voor koffie ontwikkeld. Dagelijks probeer ik mijn espresso-receptuur te verbeteren of mijn latte-art skills uit te breiden.

Business Consultant

Pieter Smit

Ik ben Pieter Smit en ik ben sinds 2020 betrokken bij One Value. Begin 2022 kon ik de verleiding niet meer weerstaan en ben ik gestart als business consultant. Het mooie aan mijn werk is dat ik de verbinding mag maken tussen mensen en het effectief inzetten van IT-voorzieningen en informatiebeveiliging.

Bij het analyseren van bedrijfsprocessen wat leidt tot optimaliseren en implementeren van applicaties, werk ik altijd samen met de betrokkenen. Het is deze combinatie die de digitale transformatie doet slagen.

Naast werken ben ik de gelukkige papa van twee zoons, mijn vrouw en ik houden ervan om samen dingen te ondernemen. Door longboarden, fietsen en squash houd ik mijzelf fit om na deze inspanning lekker te gaan zitten met een goed boek. Ik ben altijd in voor een praatje, want als je elkaar kent, kan je elkaar helpen.

Let’s work together

Onze kracht is onderdeel worden van jouw organisatie. Dan begrijpen we écht wat jouw uitdagingen zijn en kunnen we je optimaal ondersteunen bij transformatie en optimalisatie. Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Neem contact op