Het team

Wie is One Value?

One Value gelooft in de kracht van elke organisatie. Maar hoe benut je die?

Iedereen binnen jouw bedrijf werkt hier elke dag keihard voor. Het is dan wel belangrijk dat iedereen binnen de organisatie toekomt aan de (dagelijkse)werkzaamheden waar ze goed in zijn en die waarde toevoegen, zonder vertragingen door slechtwerkende systemen of inefficiënte processen.

Wij helpen je bij het optimaliseren van deze systemen en processen, zodat de mensen binnen jouw organisatie zich kunnen concentreren op de core business, en jij klaar bent voor de toekomst.

Wij zijn One Value. Let’s work together.

Managing Partner

René Kosterman

Ik ben René Kosterman en ik ben één van de oprichters van One Value. Samen met het One Value team bouw ik aan de groei van onze opdrachtgevers én aan de groei van onze eigen organisatie. We doen dit o.a. door het optimaliseren, digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen en alles wat hier verder bij komt kijken.

Mijn expertise is het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld door het inzetten van de juiste ERP-systemen of het bouwen van slimme koppelingen. Onze opdrachtgevers komen uit verschillende branches en dat houdt het werk uitdagend: de ene dag zit je bij een projectorganisatie en de andere dag sta je op een productielocatie. Het is fantastisch om te zien hoe onze opdrachtgevers en ons team zich door de jaren heen ontwikkelen. Samen groeien is mijn motto!

Gelukkig is er ook nog wat vrije tijd waarin ik het heerlijk vind om met onze hond een stuk te wandelen, lekker van de tuin te genieten of te klussen in ons huis.

Business Consultant

Dax van Meijgaard

Hoi, ik ben Dax van Meijgaard en sinds 2022 onderdeel van dit mooie team. Doordat ik bij One Value werk, kom ik in contact met bedrijven uit verschillende sectoren. Hoewel deze bedrijven enorm van elkaar kunnen verschillen, hebben ze alle (vaak) te maken met processen die niet lekker lopen. Door mijn kritische en nieuwsgierige kijk op processen, probeer ik gerichte oplossingen en verbeteringen te bedenken die passen binnen de cultuur en wensen van een bedrijf. Ik word heel enthousiast wanneer ik een inefficiënt proces met succes weet om te zetten naar een goedlopend proces.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden bij One Value, vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd te sporten. Zo ben ik begin dit jaar weer begonnen met hockey, doe ik aan fitness, wielrennen, mountainbiken, skiën en squash. Dit is maar goed ook, want naast al dit gesport heb ik een grote passie voor speciaal bier en foodpairing. Dit houdt alles gelukkig enigszins in evenwicht.

Business Consultant

Stephan van den Akker

Ik ben Stephan, de nieuwste aanwinst van het Team business consultants bij One Value B.V.
Als Business Consultant ben ik graag bezig met het inzichtelijk maken, verbeteren, vereenvoudigen en borgen van processen. Ik bij mij dan ook graag vast in complexe vraagstukken die mij dwingen om mijzelf continu te verbeteren en te ontwikkelen. Wat meestal vergeten wordt is het borgen van kennis binnen de organisatie, hier ligt dan ook mijn focus op.

Mijn passie ligt bij artikel-, magazijn-, vooraad- en supply chain management vraagstukken. Hierbij maak ik gebruik van mijn logistieke achtergrond en kennis van de Lean methodieken. Waarbij we ervoor zorgen dat de processen in lijn liggen met de strategie en groeiplannen van het bedrijf en we overbodige processen en processtappen elimineren.

Voor het werk mag ik graag een stuk wandelen om de dag lekker actief te beginnen, na het werk stap ik bij mooi weer graag op de fiets of maak ik opnieuw een wandeling. Als fan van de Indiase keuken eet ik graag vegetarische Indiase gerechten zoals een curry of een rijsttafel, dat is voor mij puur geluk op een bordje.
’s Avonds lees ik graag een spannend boek waar ik mij dan ook volledig in kan verliezen.

Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking.

Let’s work together

Onze kracht is onderdeel worden van jouw organisatie. Dan begrijpen we écht wat jouw uitdagingen zijn en kunnen we je optimaal ondersteunen bij transformatie en optimalisatie. Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Neem contact op