Operations

Verbeter bedrijfsprocessen

Operations

Digitale technologie kan ingezet worden om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren en efficiënter te maken. Repeterende taken kunnen bijvoorbeeld geautomatiseerd worden, waardoor medewerkers zich bezig kunnen houden met wat er echt toe doet.

Wij inventariseren jouw wensen en eisen, ondersteunen bij een eventuele softwareselectie en kunnen projectmanagement leveren bij de implementatie van nieuwe of verbeterde processen. Wij zijn hierbij altijd kritisch, denken één stap verder en stellen het resultaat voorop.

Business optimalisatie

Bedrijfsprocessen zijn niet statisch; ze veranderen continu. Dat gebeurt organisch en zonder dat je dat direct in de gaten hebt. Elke keuze heeft gevolgen, en foutjes kunnen nog jaren invloed hebben op de processen. Wat er in het verleden is gebeurd, kan zorgen voor extra, onnodige (controle)handelingen in de processen van vandaag.

Onze consultants onderzoeken en analyseren alle processen binnen jouw organisatie, door te observeren en interviews met werknemers te houden. Op basis daarvan voorzien wij je van een adviesrapport en kunnen we je ondersteunen bij de optimalisatie van jouw processen.

IT management

Wij kunnen jouw IT beheren, zodat jij je kunt focussen op jouw core business. Hierbij worden wij onderdeel van jouw organisatie.

Projectmanagement

Het beheren van complexe processen, waarbij verschillende stakeholders betrokken zijn, is een expertise op zichzelf. Onze consultants hebben kennis van en ervaring met dit soort processen, waardoor wij het projectmanagement voor jou kunnen uitvoeren.

Wij werken hierbij nauw samen met jouw organisatie en worden er (tijdelijk) onderdeel van. Zo kan de projectmanager ervoor zorgen dat projecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd, zodat een optimaal resultaat behaald kan worden. Verder slaan wij een brug tussen jouw organisatie en (software)leveranciers.