Digital

Voeg waarde toe aan jouw organisatie

Digitale optimalisatie

Is jouw organisatie veel tijd kwijt aan (dagelijkse) repeterende taken of inefficiënte bedrijfsprocessen? Door het automatiseren en optimaliseren van processen, repeterende taken te verminderen en systemen te koppelen, helpen we jouw organisatie verder. Zo kunnen medewerkers hun tijd besteden aan de core business.

ERP

Vrijwel elk bedrijfsproces maakt gebruik van één of meerdere softwaresystemen. Deze systemen zijn dus het fundament en hebben een cruciale invloed op jouw processen. Onze consultants brengen jouw processen in kaart en bekijken samen met jou welk ERP, WMS of CMS aansluit op jouw bedrijfsprocessen.

Vervolgens zorgen onze implementatie-experts ervoor dat het systeem volledig wordt ingericht, zodat het voor jouw organisatie gaat werken. Heb je te maken met complexe processen en implementaties, bijvoorbeeld omdat er verschillende stakeholders bij betrokken zijn, nemen onze projectmanagers de leiding over het project. Zo ben jij er zeker van dat het gewenste resultaat op tijd en binnen budget behaald wordt.

 

Maatwerk software

Sommige bedrijfsprocessen of klantvragen zijn zo uniek, dat een standaard systeem niet aansluit op de behoefte. Na een analyse van het proces en een inventarisatie van de wensen van jouw organisatie, ontwikkelen onze consultants een ontwerp voor een op maat gemaakt systeem.

Vervolgens gaan onze ontwikkelaars hiermee aan de slag, zodat jij een systeem krijgt wat perfect aansluit op jouw processen. Dankzij onze slimme koppelingen zorgen we voor een integratie met jouw andere systemen.

Integraties

Binnen een organisatie worden (veel) verschillende digitale systemen gebruikt. Werken zonder is geen optie meer in deze digitale wereld. De systemen zijn vaak niet gemaakt om onderling te communiceren, terwijl dat juist veel tijd kan besparen.

Onze ontwikkelaars maken slimme koppelingen die ervoor zorgen dat alle systemen met elkaar verbonden kunnen worden. Hiermee kun je processen versnellen en efficiënter maken, omdat dubbele of herhalende taken verminderd worden.